SPACARS PIPEP no xmit to site

More
3 years 9 months ago #16104 by jer029
That's Great News Smitty!

Thanks so much for checking on that so we can share it with other pilots!

Happy flying and hope you can make it to our seaplane multiplayer flight in a couple hours from now.

John

John Rogers
Webmaster

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #16113 by KC135
Replied by KC135 on topic SPACARS PIPEP no xmit to site
Thanks John the new version of SPAS worked for me
Ron

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #16114 by jer029
Great to hear Ron...thanks. I think I'll be removing version 10.6 and request that all pilots move to the new version.<br /><br /><!-- editby --><br /><br /><em>edited by: jer029, Jul 24, 2020 - 03:11 PM</em><!-- end editby -->

John Rogers
Webmaster

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #16115 by Oswald
Hi John,
unfortunately, SPAACARS-FG doesn't work, either. I sent a PIREP manually (had a mistake, didn't take a B787 in low level VFR flight in Finland under the ceiling ...).
Only Error message: "Pos Update Error"

System: Windows 10, Firefox browser, no other issues with the website.

Oswald

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 9 months ago #16116 by jer029
Thanks Oswald,

I figured that would be the case as well. I'll update the version of SPAACARS-FG to include the changes made to the FSX/P3D program and it should work again.

It's only the addition of two lines of code, but I have to recompile, zip it and upload to the site. I'll take care of that tomorrow.

Thanks for testing the original program under TLS 1.2

John

John Rogers
Webmaster

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.071 seconds
Powered by Kunena Forum